Bonus Bears

Tag på skovtur med den skøre bjørn og spis dig mæt i honning

Det skøre spil Bonus Bears, tager dig med ud en tur i skoven, hvor du skal forsøge af få poterne i honningkrukken.

Denne videoslot er udviklet af Playtech og har 5 roterende hjul og 25 gevinstlinjer. Spillet er spækket med bonusspil (i flertal!), Gratis Spins, gode gevinstmuligheder og ikke mindst jackpots. Bonus Bears byder på mange forskellige spilmuligheder, hvor du selv kan vælge om din indsats skal være stor eller lille. Ønsker du ikke at satse hele butikken, kan du sagtens spille på alle linjer, med et enkelt møntniveau og stadig vinde. Der er nemlig ikke ekstra bonus til dem, der laver maksimal indsats på alle linjer.

I spillet møder du en masse sjove figurer og andre sager, man kan forvente at rende ind i, i en tegneserieskov. Du møder blandt andet spillets hovedperson, som er den skøre bjørn, derudover møder du også en smuk, rødhåret parkbetjent, et stinkdyr med gasmaske på og en bi med store overarme. Spillet indeholder også picnickurve og de klassiske 10 til es symboler.

Bjørnen er spillets wild og den finder du på hjul 2, 3 og 4, hvilket betyder at du ikke kan få 5 wilds på række. Bjørnen erstatter alle andre symboler, på nær scatteren. Derfor kan bjørnen være med til at skabe mange vinderkombinationer.

Spillets scatter er bikuben og denne aktiverer en ”multiplier” hvilket betyder, at din indsats ganges op med det pågældende tal, typisk er det en dobbelt udbetaling af din indsats. Derudover er 5 bikubesymboler nøglen til den næststørste jackpot på 2.500 mønter. I dette spil, behøver scatteren ikke at lande på specifikke gevinstlinjer, for at kunne tælle med i en vinderkombination. Derfor vinder du ekstra mønter, uanset hvor på hjulene scatteren lander.

Bonusrunder

Den første bonusrunde kan du aktivere, ved at få wildsymbolet på alle 3 hjul, altså 2, 3 og 4. Bonusrunden giver dig 15 Gratis Spins og dine gevinster bliver alle tredoblet. Får du yderligere wildsymboler, når du spiller din Gratis Spins, får du ekstra Gratis Spil, men dine gevinster ganges ikke op yderligere.

Den anden bonusrunde du kan få adgang til er den største og sjoveste, nemlig Honningkrukke bonusrunden. Du aktiverer den ved at få mere end 2 bikubesymboler. Når du får det, åbnes der et nyt vindue og du indtager nu rollen som den sjove bjørn, der skal vælge hvilket træ du skal klatre op i. Hvert træ har forskellige gevinster, så du skal vælge med omhu, så du får den bedste gevinst muligt. Du kravler op i træet og spiser alle de honningkrukker du finder på din vej, når der så kommer bier ud af krukken og det bliver til en bikube, slutter bonusrunden.

Sådan vinder du

Der er mange vinderkombinationer i Bonus Bear og den største jackpot er på 5.000 mønter. Dem får du fingrene i, ved at ramme 5 symboler med den smukke parkbetjent. Ved 5 stinkdyr får du 1.000 mønter. Din gevinst er 500 mønter, hvis du rammer 5 bier eller picnickurve. Du får også mønter, ved at ramme symbolerne fra spillekort. Rammer du 5 knægte får du 1.500 mønter. Rammer du 5 symboler med 10 eller 9 på, får du 100 mønter.

Visuelle features

Scenen er sat i en hyggelig park og temaet er skovtur. Generelt er spillet rigtig flot lavet og når du vinder, bliver symbolerne levende. Bonusrunden hvor bjørnen skal finde honning er virkelig sjov og flot lavet. Bjørnen kravler løs i træet og spiser honning, mens han håber på at undgå de sure bier.

Alle figurerne du møder, er meget tegnefilmsagtige og sjove, hvilket passer rigtig godt til det overordnede tema.

Konklusion

Tag med en tur i skoven, vind fede præmier og mød alle de sjove figurer. I spillet bliver du blandt andet præsenteret for hovedpersonen, som er den honning-elskende bjørn. Derudover møder du også en rødhåret parkbetjent, et stinkdyr med gasmaske og en bi med store muskler. Spillet indeholder også picnickurve og de klassiske 10 til es symboler.

Spillet er udviklet af Playtech og har 5 roterende hjul og 25 gevinstlinjer.

Bjørnen er spillets wild og den finder du på hjul 2, 3 og 4, hvilket betyder at du ikke kan få 5 wilds på række. Spillets scatter er bikuben og denne aktiverer en ”multiplier” hvilket betyder, at din indsats ganges op og det er som regel en fordobling.

Du kan få adgang til 2 bonusrunder. Den ene ved at få 3 wildsymboler. Bonusrunden giver dig 15 gratis spins og dine gevinster bliver alle tredoblet. Den anden bonusrunde får du adgang til, ved at få mere end 2 bikubesymboler. I denne runde skal du op og klatre i træer og spise honning.

Ud over bonusrunderne, kan du vinde på mange måder og den største jackpot på 5.000 mønter får du fingrene i, ved at ramme 5 symboler med den smukke parkbetjent. Den anden største jackpot er på 2.500 mønter og den vinder du ved at få 5 bikubesymboler.

Spillet er rigtig flot lavet og der er sjove indslag hele spillet igennem. Bonusrunden hvor bjørnen skal kravle i træer, er især underholdende og godt lavet.

Spillet kan varmt anbefales til dig, der kan lide sjove, tegnefilmsagtige slotmaskiner, hvor du selv vælger om du vil satse stort eller småt.

Spillemaskinen kan blandt andet spilles på Bet365 Casino, hvor du får en bonus på 1.000,-