Gold Rush

Gold Rush

Intet specielt tema, ingen fancy referencer til populær amerikansk serie. Tværtimod er denne spillemaskine total old-school og en rigtig enarmet tyveknægt, som vi kender det. Goldrush er udviklet af softwareproducenten NetEntertainment, derfor er naturligvis forventninger til spillet.

Gold Rush spillemaskine

Maskinen har 3 hjul og en gevinstlinje. Selvom det ikke lyder af meget og måske lyder en anelse kedelig, så kan man godt tro om. Gold Rush er alt andet end kedeligt! Du kan satse 1,2 eller tre mønter pr. Runde og hvad du kan vinde er helt ok!

Grafikken er flot og indbydende og alt lir og tingeltangel er skåret fra, således at spillet bare kører som smurt.

Det er muligt at spille Gold Rush fra din computer og fordi der ikke er så meget lir i dette spil, kan du nærmest uden problemer spille med den mest dårlige Internetforbindelse.

En måde at vinde gevinster på er at få tre ”Gold” symboler på gevinstlinjen. Hvis du har satset 1-2 mønter får du, hvad der svarer til 2400-4800 mønter, hvis du vinder. Har du satset mere og du er så heldig og god at vinde, kan du se frem til den progressive jackpot, som alle går efter! Den gennemsnitlig udbetaling er her 171.000 kroner.

Konklusion af Gold Rush

Der er ikke så meget at skrive om maskinen, men det er ikke en dårlig ting. Gold Rush er bare som vi kender dem og det er dejlig trygt! Der er ingen overraskelser, men der er alligevel glimrende underholdning. Du har selv mulighed for at prøve spillet hos Unibet Casino.