Jungle

Tag på en sporty safaritur, med video slotspillet Jungle games

Så kan du godt trække i kakibukserne og iføre dig safarihatten, for med Jungle games, er det tid til at bevæge dig ud på savannen.

Spillet er en sjov kombination af alle junglens dyr og sport. Spillet har blandt andet et næsehorn der spiller bordtennis, en giraf der spiller basket og en boksende løve.

Jungle Games har 5 roterende hjul, 20 gevinstlinjer og 4 indsatsniveauer. Det er en meget typisk slotmaskine, med hensyn til hvordan man spiller. Når du har besluttet dig for hvor mange linjer du vil spille på og hvor stort et beløb du ønsker at satse, trykker du bare på den midterste bongotromme og så kører hjulene.

Spillets wild er et guldtrofæ, hvorpå der står wild. Når den anvendes i en vinderkombination, bliver din gevinst fordoblet. Guldtrofæet kan erstatte alle andre symboler og dermed hjælpe dig, med at få en vinderkombination. Det eneste symbol det ikke kan erstattes er spillets scatter.

Selvom guldtrofæet er godt at ramme, så er spillets scatter endnu mere interessant at ramme. Scatteren er guldmedaljen og får du 3 eller flere af disse, aktiverer du bonusrunden, kaldet Pick Win. Pick Win bonusrunden åbner op på en ny skærm og du skal så vælge, om du vil have gratis spins, eller bonuspræmien. Bonuspræmien kender du ikke på forhånd og du får den, ved at klikke på et af scattersymbolerne. Vælger du derimod gratis spins, skal du klikke på et af scattersymbolerne igen, for at finde ud af hvor mange gratis spins du får.

Hvis du har brug for at læne dig lidt tilbage, kan du sætte spillet på autoplay. Her kan du sætte autoplay på op til 1000 spins, på 1 enkelt indskud. Autoplay fortsætter indtil du selv stopper det, eller indtil dit indskud er opbrugt.

Visuelle feature

Spillets grafik er ganske flot, brugervenligt og med sjove detaljer. Spillet er udviklet af Net Entertainment og de går bestemt ikke ned på design. Vælger man et Net Entertainment spil, kan man derfor altid være sikker på, at der er brugt ressourcer på grafik og kælet for detaljen.

Men ikke nok med det visuelle, så sidder lyden også lige i skabet. Det er ægte junglelyde med cikader der synger i baggrunden, elefanter der trutter deres horn og livlige bongotrommer. Og når man vinder, er man da heller ikke et sekund i tvivl, for så er der aber der skriger, trommer der larmer og alt muligt andet, som man forbinder med junglen.

Konklusion

Jungle Games er en lidt mærkelig, men også ret sjov kombination af junglens dyr og sport. Spillets symboler tæller blandt andet et næsehorn der spiller bordtennis, en giraf der spiller basket og en boksende løve.

Spillet kører med 5 hjul, 20 gevinstlinjer og 4 indsatsniveauet og det er en meget klassisk slotmaskine, så det er ikke svært at spille. Når du valgt de linjer du ønsker at spille på og hvor stor en indsats du vil lave, trykker du bare på bongotrommen og så kører spillet. Du kan selvfølgelig også bare sætte spille på auto, så kører det hele af sig selv.

Spillets wild, hjælper dig med at få vinderkombinationer og når du vinder med et wild fordobles din gevinst. Får du 3 scattere, aktiverer du bonusrunden, hvor du kan gå to veje, enten kan du vælge en ukendt bonuspræmie, eller gratis spins.

Ud over de sjove spilfeatures, er spillet spækket med sjov og flot grafik og lydene er med til at gøre spillet mere levende og passer rigtig godt til hele temaet.

Hvis du leder efter en underholdende slotmaskine, med sjove features og solid grafik, har du fundet den helt rigtige. Jungle Games får en varm anbefaling herfra.