Thunderfist

Kom ind i kampen med Thunderfist

Så er det på med ninjatøjet, for du og din street-fighter bande skal op imod en ond, ældgammel, men meget dygtig, lynkastende skurk! Spillet minder om en blanding af Street Fighter, Mortal Kombat og Big Trouble in Little China.

Thunderfist har 5 roterende hjul og der er hele 243 måder, at får gevinst på i dette slotspil.

Nogle af de største gevinster har du mulighed for at få fat i, ved hjælp af spillets scatter. Scattersymbolet er guldmønten og med den, kan du vinde op til 20 Gratis Spins og helt op til en femdoblet tilbagebetaling på hver af dine indsatser. Med 3 guldmønter får du 10 Gratis Spins, 4 giver 15 Gratis Spins og endelig giver 5 guldmønter 20 Gratis Spins. Dette er faktisk spillets eneste bonusrunde

Spillets wild er den ældgamle, skurkelignende mand. Ham kan du støde ind i på alle 5 roterende hjul og det kan virkelig give god gevinst, når som helst i spillet. Han kan erstatte alle andre symboler, på nær scatteren. Han fungerer faktisk lidt som en joker.

Når man mikser de stablede wilds, med de 243 muligheder for at vinde, med symboler på række fra venstre til højre, frem for de klassiske gevinstlinjer et slotspil normalt har, ligger verden for dine fødder og chancen for gevinst er stor.

Når du får gevinst, rammer du for det meste gevinster der fordobler din indsats med 10 til 30 gange. Indimellem kan du dog være så heldig at ramme 5 ens symboler, som nok skal få dig til at lave flyvespark.

Visuelle features

Scenen er sat, med en lysegrøn bambusskov som baggrund og bambuspinde rundt om de roterende hjul.

Figurerne minder mest om noget, man normalt ville finde i et arkadespil fra 90’erne og knap så meget figurer, man normalt ville finde i et nyt, moderne slotspil. Men det er virkelig noget af charmen ved dette spil. Der er 5 ninjakrigere, som hver har deres eget unikke udseende. De brillere hver især med deres egen kampsport og kommer til live, når de er en del af vinderkombinationen.

Konklusion

Kombinationen af Street Fighter, Mortal Kombat og Big Trouble in Little China, er virkelig charmerende og underholdende. Spillet byder på 5 roterende hjul og ikke mindre end 243 måder at få gevinst på.

Din bedste genvej til succes i dette spil, er at ramme scatteren. Scattersymbolet er guldmønten. Med mønten, kan du vinde op til en femdobling på hver af dine indsatser og op til 20 Gratis Spins. 3 guldmønter på række giver 10 Gratis Spins, 4 giver 15 og endelig giver 5 guldmønter 20 Gratis Spins. Denne bonusrunde, er spillets eneste.

Du har også mulighed for at vinde store gevinster, med spillets wild. Den kan nemlig erstatte alle andre symboler og dermed hjælpe med, til at lave en vindende kombination.

Spillets scene er sat i en bambusskov, med grønne nuancer, der leder tankerne hen på asien og ægte ninjaer. Selve figurerne er vældig sjove og minder lidt om nogle, man normalt ville se i et 90’er arkadespil. Der har hver deres egenskaber og bliver vækket til live, når de er en del af vinderkombinationen.

Spillet kan varmt anbefales til dig, som kan li’ kampsport, ninjaer og god underholdning – så kom da lige ind i kampen!